Φοιτητική Εστία Πανεπιστημιούπολης Πατρών: πρόγραμμα σίτισης Οκτωβρίου 2021

Από την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, θα επιτρέπεται, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, η σίτιση εντός του εστιατορίου, αποκλειστικά και μόνο των πλήρως εμβολιασμένων ή νοσησάντων, με την επίδειξη σχετικού πιστοποιητικού και τον έλεγχό του. Η σίτιση εντός του εστιατορίου θα γίνεται στις προβλεπόμενες θέσεις και θα τηρούνται με προσοχή όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (αποστάσεις τουλάχιστον 1,5 μέτρου κατά την αναμονή, ειδικές προστατευτικές μάσκες σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της Φοιτητικής Εστίας και του εστιατορίου).

Οι φοιτητές που δεν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, δεν θα εισέρχονται στο χώρο του εστιατορίου και θα παραλαμβάνουν το φαγητό σε ατομικές συσκευασίες στον ειδικό χώρο που διαμορφώθηκε στην εξωτερική πλευρά του εστιατορίου, παράπλευρα της κεντρικής εισόδου της Φοιτητικής Εστίας της Πανεπιστημιούπολης Πατρών (ΦΕΠ), με την τήρηση επίσης όλων των προβλεπόμενων μέτρων.

Το ωράριο λειτουργίας του εστιατορίου θα είναι διευρυμένο και συγκεκριμένα:

  • Πρωινό : από ώρα 7.30 μέχρι ώρα 9.30
  • Γεύμα: από ώρα 12.00 μέχρι ώρα 16.00
  • Δείπνο : από ώρα 19.00 μέχρι ώρα 21.15

Τα σιτιζόμενα άτομα οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά και να τηρούν επακριβώς όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και προυποθέσεις.

Στη Φοιτητική Εστία της Πανεπιστημιούπολης Πατρών μπορούν, σύμφωνα με τη σχετική σύμβαση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, να σιτιστούν και μη δικαιούχοι δωρεάν σίτισης φοιτητές καθώς και το Εκπαιδευτικό-Διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου, έναντι συμβολικού αντιτίμου. Σχετικά κουπόνια σίτισης διατίθενται στα γραφεία της ΦΕΠ από ώρα 12.00 μέχρι ώρα 14.00 κατά τις εργάσιμες ημέρες.