Τελετή Αναγόρευσης του Γιάννη Α. Στουρνάρα, Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, σε Επίτιμο Διδάκτορα | 8.12.2023

O Γιάννης Α. Στουρνάρας, Διοικητής Τράπεζας της Ελλάδος, θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:00  στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών. Το έργο και την προσωπικότητα του τιμώμενου θα παρουσιάσει ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Αθανάσιος Ταγκαλάκης ενώ θα ακολουθήσει η αναγόρευση του τιμώμενου σε Επίτιμο Διδάκτορα από τον Πρόεδρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Ιωάννη Α. Βενέτη και η περιένδυσή του από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Καθηγητή Χρήστο Μπούρα.
Η εκδήλωση της επιτιμοποίησης θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του τιμώμενου με τίτλο: «Προκλήσεις για την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή οικονομία»

Επισυνάπτεται η πρόσκληση της εκδήλωσης (pdf).

Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση φωτογραφίζεται, βιντεοσκοπείται και μεταδίδεται διαδικτυακά. Μέρος του υλικού θα χρησιμοποιηθεί για το αρχείο του Π.Π, δημοσίευση στην ιστοσελίδα και τα κοινωνικά δίκτυα του Π.Π και δημοσίευση στα ΜΜΕ.
Για τα προσωπικά σας δεδομένα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (dpo@upatras.gr)