Η Επιστήμη των Δεδομένων στη Διαδικασία Λήψης Αποφάσεων σε Αβέβαιο Περιβάλλον: Σύγχρονες Τάσεις και Εφαρμογές, 11/12/2023

Το ΠΜΣ «Υπολογιστική και Στατιστική Αναλυτική στην Επιστήμη των Δεδομένων, MCDA» του Τμήματος Μαθηματικών, από κοινού με το Διατμηματικό ΠΜΣ “Υπολογιστική Δεδομένων και Αποφάσεων, ΥΔΑ” των Τμημάτων Νηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής και Μαθηματικών, συνδιοργανώνουμε τη 2η Hμερίδα με θέμα “Η Επιστήμη των Δεδομένων στη Διαδικασία Λήψης Αποφάσεων σε Αβέβαιο Περιβάλλον: Σύγχρονες Τάσεις και Εφαρμογές” στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης» (Κτίριο Διοίκησης Πανεπιστήμιου Πατρών, ύπερθεν του Αμφιθεάτρου ΑΑ) τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 9:30-16:00.


Για την παρακολούθηση της Ημερίδας δεν προβλέπεται κόστος εγγραφής και όλες οι ομιλίες θα δοθούν στα Ελληνικά. Το αναλυτικό πρόγραμμα βρίσκεται στον σύνδεσμο εδώ.


Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν, καλούνται να εγγραφούν στην κατάλληλη Ομάδα Χρηστών στο eClass.Ο Διευθυντής του ΠΜΣ «Υπολογιστική και Στατιστική Αναλυτική στην Επιστήμη των Δεδομένων, MCDA»


____________
Nikolas Tsantas
http://www.math.upatras.gr/~tsantas
Professor
University of Patras
Department of Mathematics