Σύγχρονες προκλήσεις στην αγορά εργασίας των οικονομικών στελεχών, 06/04/2024

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Λογιστική στο Σύγχρονο Περιβάλλον Διοίκησης» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Π.Π. πραγματοποιεί τον 5ο κύκλο του προγράμματος “Executive Guest Speaker Series Event”.

Στo πλαίσιo του προγράμματος, επιτυχημένοι επιχειρηματίες και ανώτερα διοικητικά στελέχη επισκέπτονται το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα για να δώσουν διαλέξεις πάνω στον τομέα της εξειδίκευσής τους, να μοιραστούν την πολύτιμη εμπειρία τους και να απαντήσουν στα καίρια ερωτήματα των φοιτητών μας. Με αυτό τον τρόπο, διαχέεται ανεκτίμητη πραγματική γνώση σε κρίσιμα ζητήματα διαχείρισης και ενισχύονται οι συνέργειες μεταξύ ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου. Επιπλέον, οι φοιτητές του ΠΜΣ αποκτούν μοναδική πρόσβαση σε σημαντικό δίκτυο επαφών κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου τους.

Με ιδιαίτερη χαρά, λοιπόν, σας προσκαλούμε στην Ημερίδα με τίτλο Σύγχρονες προκλήσεις στην αγορά εργασίας των οικονομικών στελεχών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρες 11.30-15.00, στο Αμφιθέατρο ΠΑΜ 17 της Πανεπιστημιούπολης στο Ρίο.

Oι ομιλίες της Ημερίδας θα επικεντρωθούν στις πρόσφατες  εξελίξεις σε θέματα εταιρικής πληροφόρησης, ανάπτυξης δεξιοτήτων ανθρώπινου δυναμικού στον τομέα της Λογιστικής και του Management, αλλά  και της συμβουλευτικής/ mentoring, γύρω από τις μεθόδους εύρεσης  εργασίας, με επίκεντρο την ποιότητα της καθημερινής ζωής ενός οικονομικού στελέχους

*Απαιτείται προεγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο, ενώ θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής στους δια ζώσης συμμετέχοντες.

   https://mscaccount.bma.upatras.gr/el/anakoinoseis/imerides/138-forma-proeggrafis

Στοιχεία Ομιλητών

 
Ελίνα Αποστολοπούλου: Επικεφαλής του Τμήματος Οικονομικών Αναφορών και Ελέγχου της MOTOR OIL και Πρόεδρος του ACCA Advisory Committee στην Ελλάδα. Είναι κάτοχος των επαγγελματικών τίτλων ACCA DipIFR, CIA και ACCA ενώ διαθέτει πολυετή εμπειρία ως λέκτορας επαγγελματικών τίτλων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Κωνσταντίνος Ράικος: Ιδρυτής και CEO του ομίλου λογιστικών υπηρεσιών KRS Group ο οποίος έχει βραβευθεί για τις αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές Λογιστικής και Οικονοµικής Διοίκησης που εφαρμόζει.Ο κ.Ράικος διαθέτει ισχυρή τεχνογνωσία στην επίλυση σύνθετων φορολογικών προβλημάτων και στη διαχείριση ξένων και νεοσύστατων εταιρειών. Επίσης, έχει δημιουργήσει καινοτόμες λογιστικές εφαρμογές που προσφέρουν επιχειρηματικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.
 
Κωνσταντίνος Θωμόπουλος: Στέλεχος στην πολυεθνική εταιρεία Wargaming και συγγραφέας του βιβλίου Get your first entry level job, το οποίο διατίθεται στο marketplace της Amazon. To συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου και τους πρόσφατους αποφοίτους προκειμένου να καταφέρουν να αποκτήσουν την 1η εταιρική τους δουλειά.
 
Δρ Λαμπρόπουλος ΓιάννηςΣτέλεχος Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου σε διάφορες θέσεις διοικητικής ευθύνης με μεγάλη εμπειρία στο Ανθρώπινο Δυναμικό και ιδιαίτερα στο Coaching & Mentoring. Κατέχει 2 διδακτορικά διπλώματα στο επιστημονικό πεδίο της Διοικητικής Λογιστικής και των Οικονομικών της Υγείας αντίστοιχα. Είναι διαπιστευμένος από το European Coaching and Mentoring Council (EMCC), σε επίπεδο Senior Practitioner.
Poster Ημερίδας

________________
Με εκτίμηση,
Η Συντονιστική Επιτροπή του ΠΜΣ«Λογιστική στο Σύγχρονο Περιβάλλον Διοίκησης».