Δύο νέα προγράμματα εκγύμνασης για ενήλικες και παιδιά στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο

Σας ενημερώνουμε πως από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 τα εξειδικευμένα προγράμματα εκγύμνασης εμπλουτίζονται με δύο νέες δράσεις εκγύμνασης για ενήλικες και παιδιά στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο. Οι προπονητές-τριες που θα τα αναπτύξουν, διαθέτουν γνώση, εμπειρία και πιστοποίηση στα αντίστοιχα αθλήματα και στις δραστηριότητες. Συγκεκριμένα ξεκινούν:

 • MY BODY CLASS (Aerobic, Pilates, Hiit, Tabata, Functional Training) για γυναίκες-μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας και Φίλες του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου. Προπονήτρια θα είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Κωνσταντίνα Πλακούδα. Πρόκειται για καθημερινό πρόγραμμα Fitness που θα πραγματοποιείται στην αίθουσα Γυμναστικής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου (Ισόγειο), από Δευτέρα έως Παρασκευή ώρα 6:00μμ.-7:00μμ. Η κάθε ασκούμενη θα μπορεί να δηλώνει στην προπονήτρια μέχρι 3 συγκεκριμένες ημέρες παρουσίας την εβδομάδα. Κατά την καθημερινή προσέλευση και άσκηση μπορείτε να έχετε μαζί σας τα ατομικά σας είδη προπόνησης ανάλογα με το πρόγραμμα της ημέρας (στρώμα, μπάλα Pilates κ.λπ.), καθώς και τα ατομικά σας είδη (πετσέτα, νεράκι κ.λπ). Απαραίτητη επίσης είναι βεβαίωση καλής υγείας από καρδιολόγο (δημοσίου φορέα ή ιδιωτικού ιατρείου). Η εγγραφή είναι δωρεάν.
  Σας περιμένουμε στην πρώτη προπόνηση από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022!
  Εγγραφές πραγματοποιούνται στον υπεύθυνο μηνιαίων συνδρομών ή στην ηλεκτρονική φόρμα: http://gym.upatras.gr/forma-ekdilosis-endiaferontos-gia-eidika-programmata-enilikon/
  Περισσότερες πληροφορίες: https://gym.upatras.gr/2022/10/01/quot-my-body-class-quot-gia-gynaikes-amp-amp-kick-boxing-dyo-nea-programmata-ekgymnasis-gia-enilikes-kai-paidia-sto-panepistimiako-gymnastirio/
 • KICK BOXING για παιδιά και ενήλικες μαζί. Προπονητής θα είναι ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής Θανάσης Γκούβρας. Πρόκειται για εβδομαδιαίο πρόγραμμα εκγύμνασης που θα πραγματοποιείται πλησίον του παρκέ στην κεντρική σάλα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη ώρα 5:00μμ. έως 5:45μμ. Οι προπονήσεις ξεκινούν την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 σύμφωνα με το πρόγραμμα! Σας περιμένουμε!
  Απαραίτητη επίσης είναι βεβαίωση καλής υγείας από καρδιολόγο (δημοσίου φορέα ή ιδιωτικού ιατρείου). Η εγγραφή είναι δωρεάν. Εγγραφές πραγματοποιούνται στον υπεύθυνο μηνιαίων συνδρομών ή στην ηλεκτρονική φόρμα:
  ΠΑΙΔΙΑ: https://gym.upatras.gr/forma-ekdilosis-endiaferontos-gia-athlitikes-akadimies/
  ΕΝΗΛΙΚΕΣ: http://gym.upatras.gr/forma-ekdilosis-endiaferontos-gia-eidika-programmata-enilikon/