Έναρξη λειτουργίας καταστήματος με αναμνηστικά είδη του Πανεπιστημίου Πατρών

Ξεκίνησε η λειτουργία της Boutique του Πανεπιστημίου Πατρών. Στο κατάστημα μπορείτε να προμηθευτείτε τα επίσημα αναμνηστικά προϊόντα του Πανεπιστημίου μας. Όμορφα και ευφάνταστα αντικείμενα που φέρουν το λογότυπο του Πανεπιστημίου Πατρών όπως είδη δώρου, ένδυσης, γραφείου και πολλά ακόμη είναι ορισμένα από τα αναμνηστικά είδη που υπάρχουν στο κατάστημα. Πρόκειται για μία ιδέα που γεννήθηκε το 2015 από τον νυν Πρύτανη του Ιδρύματος, Καθ. Χ. Μπούρα και από τον νυν Αντιπρύτανη, Καθ. Δ. Σκούρα.

Αξίζει τον κόπο μια επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα το οποίο βρίσκεται δίπλα από το Πάρκο της Ειρήνης, εντός της Πανεπιστημιούπολης στο Ρίο, ενώ σύντομα αναμένεται το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop). Ωστόσο μία επίσκεψη στην ηλεκτρονική σελίδα της Boutique θα σας κατατοπίσει – https://1964.gr/ .

Ευχαριστίες στον κ. Αλέξανδρο Κατσαούνη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Πατρών και στον κ. Λάμπρο Μπούκλη, Υπεύθυνο λειτουργίας του καταστήματος.

«Ας στηρίξουμε όλοι μας αυτή την προσπάθεια. Σε κάθε σπίτι αποφοίτου μας, φοιτητή μας, εργαζόμενου και διδάσκοντα ας υπάρχει ένα αναμνηστικό από το Πανεπιστήμιο της καρδιάς μας!»

Ο Πρύτανης,
Χ. I. Μπούρας

*Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00, τηλ. επικοινωνίας UPstore: 2610993867