Τελετή Αναγόρευσης του Νικολάου Θ. Κακλαμανάκη, Χρυσού Ολυμπιονίκη Ιστιοπλοΐας 1996, Ατλάντα, Αργυρού Ολυμπιονίκη Ιστιοπλοΐας 2004, Αθήνα, σε Επίτιμο Διδάκτορα | 26.4.2024

O Νικόλαος Θ. Κακλαμανάκης, Χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας (1996 – Ατλάντα), Αργυρός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας (2004 – Αθήνα,) θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας των Τμημάτων Λογοθεραπείας και Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30 στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης». Το έργο και την προσωπικότητα του τιμώμενου θα παρουσιάσει ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Λογοθεραπείας, Παναγιώτης Πλώτας, ενώ θα ακολουθήσει η αναγόρευση του τιμώμενου σε Επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθεραπείας και Φυσικοθεραπείας από τον Πρόεδρο, Αναπληρωτή Καθηγητή Νικόλαο Τρίμμη και την Αντιπρόεδρο Καθηγήτρια Ευδοκία Μπίλη αντίστοιχα. Η περιένδυση του τιμώμενου θα πραγματοποιηθεί από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Καθηγητή Χρήστο Μπούρα. Η εκδήλωση της επιτιμοποίησης θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του κ. Ν. Κακλαμανάκη με τίτλο: «Το ταξίδι μου στην καρδιά της θύελλας».

Επισυνάπτεται η πρόσκληση της εκδήλωσης ( pdf ).

H εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://youtube.com/live/qPyz_mTCCQc?feature=share

Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση φωτογραφίζεται, βιντεοσκοπείται και μεταδίδεται διαδικτυακά. Μέρος του υλικού θα χρησιμοποιηθεί για το αρχείο του Π.Π, δημοσίευση στην ιστοσελίδα και τα κοινωνικά δίκτυα του Π.Π και δημοσίευση στα ΜΜΕ. Για τα προσωπικά σας δεδομένα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (dpo@upatras.gr)