Κάλεσμα για αιμοδοσία από την «Φλέβα Ζωής» | 9.3.2023 | 10:00-13:00 στο Αμφιθέατρο της Φοιτητικής Εστίας Πανεπιστημίου Πατρών

Οι φοιτητές/τριες και το ευρύ κοινό καλούνται άλλη μία φορά να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια για συλλογή αίματος, καθώς οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ, ενώ αντιθέτως αυξάνονται σε καταστάσεις όπως αυτή που βιώσαμε με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η προσπάθεια όλων μας να διασφαλιστούν τα αποθέματα αίματος, όμως, δεν πρέπει να χαλαρώνει έτσι ώστε καμία ζωή να μην τεθεί σε κίνδυνο από ελλείψεις αίματος.

Για το λόγο αυτό, η «Φλέβα Ζωής», η φοιτητική ομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Πατρών, οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με την GPSF και το Κέντρο Αίματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 09.03.2023 και ώρα 10:00-13:00 στο Αμφιθέατρο της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες για την ομάδα μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: e-mail : flevazois@gmail.com

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την πολύτιμη βοήθεια σας.